Bentley Bygg & Inredning

En del av

Att jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya och drivna medarbetare. 

Om du är intresserad av att läsa mer om hur det är att jobba i Bentley Bygg & Inredning eller inom Xtream Group är du välkommen att besöka vår gemensamma sida för koncernen.

xtreamgroup-logo

Hos oss är alla välkomna!

Vi vill hjälpa till att utveckla samhället och ta till vara på de resurser som finns. Därför ställer vi endast krav på att man ska vara intresserad av att arbeta och vilja bidra. Vad man har för bakgrund, utbildning, nationalitet, m.m. är oviktigt. Det är personen som vi vill lära känna och jobba tillsammans med.

Hos oss kommer en medarbetare aldrig ”bli ett anställningsnummer” utan här kommer alla medarbetare bli sedda. Vi strävar inte efter att växa varje bolag så stora att vi inte har kontroll över det vi gör eller att vår administration blir komplex och tungstyrd.

Hos oss kommer medarbetare uppleva korta beslutsvägar och en platt organisation som gör att vi är snabbfotade och på tårna.

Om du är intresserad av att veta mer om hur det är att jobba inom Xtream Group, kontakta vår HR-avdelning så besvarar de dina frågor.

"Vi har alltid varit öppna för medarbetare med olika förutsättningar och bakgrund."

”Vi har alltid varit öppna för medarbetare med olika förutsättningar och bakgrund. Detta vare sig de är nyanlända till Sverige eller har en stökig bakgrund. Hos oss får man alltid en chans och det är upp till var och en att ta tillvara på den eller inte.

Jag ser en styrka i att vi har medarbetare från olika delar av världen och hos oss får alla en rättvis chans att etablera sig under rättvisa förhållanden. Känslan är obeskrivlig att kunna ge någon som trodde den tagit för många felsteg i livet, ett jobb som kan leda till en lägenhet, starkare självkänsla, större självrespekt, mm. När det väl kommer till kritan så är det värt lika mycket, om inte mer, än en bra vinstmarginal.”

– Sean Johansson, en av grundarna till Xtream Group

Du vet väl att vi utöver bygghjälp även erbjuder inredningshjälp? 

Bentley bygg & inredning